Auth0 Home Blog Docs

Authorization Extension crash

authorization-extens
error
extensions

#1

Hi, Opening Authorization Extension page is throwing an error: “invalid_request: The connection was not found”. Due to this, our users lost the ability to log-in into our system. This is urgent, could you please advise? TRACKING ID: f9a801d634934c470087

–edit–
Correction: Users can log-in, we just can’t access the extension management interface.


#2

We are experience the same again, it was happening earlier today, but is happening again. It doesn’t seem to be affecting the ability to login, but certainly affects our ability to configure our groups/roles/permissions


#3

Thanks for reporting this, we are currently investigating the issue. Updates will be posted on our status page - feel free to subscribe to receive automatic updates:

https://status.auth0.com/incidents/v43m9549b1j4


#4

We are experience the same again, it was happening earlier today, but is happening again. It doesn’t seem to be affecting the ability to login, but certainly affects our ability to configure our groups/roles/permissions


#5

Prashant, now it appears that login is not working at all for us… all calls to the oauth/token endpoint are generating

{
  "error": "access_denied",
  "error_description": "503 - <html>\r\n<head><title>503 Service Temporarily Unavailable</title></head>\r\n<body bgcolor=\"white\">\r\n<center><h1>503 Service Temporarily Unavailable</h1></center>\r\n</body>\r\n</html>\r\n"
}

#6

Confirming that the inability to login was caused by something else, the impact of the issue is therefore not as critical.


#7