Auth0 Home Blog Docs

Upgrading from Lock 10 to Lock 11

client-setup
web-origin
lock11

#1

I am trying to upgrade our application from Lock 10 to Lock 11 following upgrade instructions https://auth0.com/docs/libraries/lock/v11/migration-v10-v11

When I do so the following errors start appearing in the log:
Failed cross origin authentication
Description The specified redirect_uri does not have a registered origin

I have tried to add the application URL to Allowed Web Origins as recommended in the upgrade document but the values entered there do not get saved and am redirected to the dashboard.


#2

You should indeed add the URL to the Allowed Web Origins, as instructed here: https://auth0.com/docs/libraries/lock/v11/migration-v10-v11#configure-your-auth0-client-for-embedded-login

Please note that it will need to be added in the form of “://” “:” ], such as https://login.mydomain.com or http://localhost:3000.

If you’re still getting the error saving the web origin in the dashboard, there might be some problem with its syntax. It only needs scheme, host and optionally the port, no further data can be added. If your return url is http://localhost:3000/callback, the allowed web origin would need to be http://localhost:3000.


#3

Yes, I am adding exactly only the scheme and the host in the following for
http://mywebsite.com
It redirects to the Dashboard every time without saving. Is it possible the tenant is somehow corrupted? @ricardo.batista


#4

Yes, I am adding exactly only the scheme and the host in the following for
http://mywebsite.com
It redirects to the Dashboard every time without saving. Is it possible the tenant is somehow corrupted? @ricardo.batista


#5

Can you try it on a different browser? Does it show any errors on the developer console?


#6

I tried it in Chrome (was using IE) and it worked. Have not had any issues with IE up to this point. Thank you.