Auth0 Home Blog Docs

"Can't exchange token" error in the setup wizard

tokens
migrate-users

#1

Hey Guys,

While automatic configiration in the setup wizard they show me this error “can’t exchange token”. this is the error log

06/20/2017 17:31:43 WP_Auth0_Api_Client::update_client N/A {“statusCode”:400,“error”:“Bad Request”,“message”:“Bad HTTP authentication header format”,“errorCode”:“Bearer”}
06/20/2017 16:16:52 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:403,“error”:“Forbidden”,“message”:“Insufficient scope, expected any of: read:connections”,“errorCode”:“insufficient_scope”}
06/20/2017 15:52:40 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:403,“error”:“Forbidden”,“message”:“Insufficient scope, expected any of: read:connections”,“errorCode”:“insufficient_scope”}
06/20/2017 15:35:49 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:403,“error”:“Forbidden”,“message”:“Insufficient scope, expected any of: read:connections”,“errorCode”:“insufficient_scope”}
06/20/2017 15:30:51 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:400,“error”:“Bad Request”,“message”:“Bad HTTP authentication header format”,“errorCode”:“Bearer”}
06/20/2017 14:54:29 WP_Auth0_Api_Client::update_client N/A {“statusCode”:400,“error”:“Bad Request”,“message”:“Bad HTTP authentication header format”,“errorCode”:“Bearer”}
06/19/2017 19:30:43 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/19/2017 19:14:28 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/11/2017 09:08:17 init_auth0_oauth/token invalid_grant Invalid authorization code
06/10/2017 13:49:36 init_auth0_oauth/token invalid_grant Invalid authorization code
06/05/2017 15:42:42 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/05/2017 15:12:27 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/05/2017 10:57:13 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/05/2017 10:56:47 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/05/2017 10:53:52 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/05/2017 10:51:55 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/05/2017 10:51:16 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/04/2017 23:43:13 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/04/2017 23:42:19 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}
06/04/2017 23:41:29 WP_Auth0_Api_Client::search_connection N/A {“statusCode”:401,“error”:“Unauthorized”,“message”:“Invalid token”}

Anybody can help on this ???


#2